De stad

De volgende keer in 2024, zal the Passion opnieuw gehouden worden. Het zal de veertiende editie zijn en deze zal gehouden worden in een nog onbekende stad. Vorig jaar was het Harlingen.
De burgemeester van Harlingen, Ina Sjerps, is heel trots dat The Passion in 2023 in haar stad neerstrijkt. Ze zegt daarover: "Harlingen is trots dat The Passion 2023 vanuit onze mooie havenstad aan de Waddenzee wordt uitgezonden. Harlingen is de zeehavenstad van Friesland met een monumentale binnenstad en een zeer rijke cultuurhistorie. Een evenement als The Passion past wat ons betreft bij uitstek in een culturele stad aan zee. We laten Nederland dan ook graag kennismaken met de veelzijdigheid van onze gemeente en inwoners. Wij heten The Passion en alle kijkers vanuit de rest van Nederland van harte welkom!"

Ook dit jaar worden er waarschijnlijk weer engels talige nummers ter gehore gebracht die hiervoor naar het Nederlands vertaald zijn.

Het muzikale evenement, het zingen met alle mensen en de artiesten, wordt dan live vertolkt op een plein in de stad. Dit jaar wordt dit dus Harlingen.


Ook altijd handig om te weten: Wanneer is the Passion in 2024.

Meer tips