De stad

De volgende keer in 2021, zal the Passion opnieuw gehouden worden. Het zal de elfde editie zijn en omdat de tiende editie vorig jaar niet doorging door de coronacrisis zal de elfde editie nu in Roermond plaatsvinden.
Wethouder Angely Waajen van Roermond noemt het een bijzondere eer. "Het is zeker een bijzondere eer om als eerste zuidelijke stad van Nederland The Passion te mogen ontvangen. Het Munsterplein en de vele karakteristieke plekken van Roermond zullen deze tiende editie van het muzikale paasevenement bijzonder sfeervol maken. Samen met de makers van het programma streven we naar deelname uit alle hoeken van de samenleving."
The Passion in Roermond zal voor bezoekers van de stad ook te volgen zijn op grote schermen op de Markt en het Stationsplein. Dit is misschien iets minder leuk dan op het Munsterplein maar wel gezellig met z'n allen.
Wat het thema zal zijn voor deze editie is nog niet bekend!

Het muzikale evenement, het zingen met alle mensen en de artiesten, wordt dan ook live vertolkt op het Munsterplein in Roermond waar veel mensen kunnen meegenieten, en ook trekt de processie met een groot verlicht kruis weer door de stad. Deze route zal tot de laatste dag geheim blijven.


Ook altijd handig om te weten: Wanneer is the Passion in 2021.


 

The Passion 2020 is geweest. Kijk terug via uitzending gemist op NPO.Meer tips