The Passion is gratis

The Passion is natuurlijk ook in 2021 weer gratis te bezoeken. Op het plein waar The Passion wordt uitgevoerd kun je kijken naar alles wat er gebeurt. Maar wees er wel op tijd bij. Als het plein eenmaal vol is dan worden er geen mensen meer toegelaten.
Dat zou het komende seizoen wel eens veel eerder kunnen zijn dan normaal.
Ook het meelopen met de tocht achter het kruis is gratis. Maar hiervoor moet je je wel eerst gratis inschrijven. Dit is altijd snel vol dus wees er snel bij!
De inschrijving start ergens in januari 2021. En opnieuw vol=vol.
Het meelopen met de processie is een unieke ervaring die op veel deelnemers een diepe indruk heeft achtergelaten.

Napraten over The Passion

Elk jaar praat half Nederland na over The Passion. Bij de koffieautomaat, op de bank, in de kantine. Daarom is er dit jaar voor het eerst het boekje Napraten over The Passion. Hiermee kun je met een kleine groep napraten over je ervaringen.
Vraag het boekje gratis aan op Napraten over The Passion

DVD The Passion

The Passion zoals hij in 2020 werd uitgezonden komt niet op DVD uit. Er kan dus geen gratis DVD aangevraagd worden.
Waarschijnlijk kun je straks de DVD 2021 wel aanvragen en als dat zo is komt hier de link te staan naar de aanvraagpagina.

Wel gratis aan te vragen is de gratis paas-cd van 2021: "Ik ben er voor jou", met zes prachtige liederen van The Passion 2021. De liedjes zijn gezongen door de cast van The Passion: Freek Bartels, Trijntje Oosterhuis, Leo Alkemade en Rob Dekay.

Wil je weten wanneer The Passion is kijk dan op de pagina De datum van the Passion in 2021.

Gratis The Passion op iTunes

Gratis podcast van The Passion downloaden op iTunes. Bekijk het direct in iTunes

Gratis lespakketten

De EO heeft verschillende lespakketten gemaakt over The Passion. De EO doet nu sinds 2021 niet meer mee met the Passion en heeft de lespakketten van de website gehaald. Hieronder vind je dus geen links meer naar de PDF bestanden.
 

The Passion 2021 is geweest. Kijk terug via uitzending gemist op NPO.Meer tips