De stad

De volgende keer in 2018, zal the Passion zeker opnieuw gehouden worden. De stad is dit keer Amsterdam Zuidoost. In 2017 was het Leeuwarden!
The Passion zal plaatsvinden op de evenementenlocatie ArenaPark. Deze locatie is gelegen aan de Arena Boulevard in Amsterdam Zuidoost, naast de Heineken Music Hall.
De Bijlmer bestaat in 2018 vijftig jaar en volgens de EO en KRO-NCRV is het stadsdeel "bij uitstek geschikt om als decor te dienen" voor de vertolking van het verhaal van Jezus.
Het muzikale evenement wordt dan ook live vertolkt op een groot plein waar veel mensen kunnen meegenieten, en ook trekt de processie met een groot verlicht kruis weer door het stadsdeel.

De stadsdeelvoorzitter MuriŽl Dalgliesh zei hierover: "Dit jaar staan we uitgebreid stil bij het 50-jarig bestaan van dit bijzondere stuk Amsterdam. The Passion wordt voor ons een van de hoogtepunten van deze viering. Wij zijn er trots op om te laten zien dat we volop in ontwikkeling zijn en om dat via The Passion met Nederland te delen"


Ook altijd handig om te weten: Wanneer is the Passion in 2018.


 


The Passion 2017 is geweest. Kijk terug via uitzending gemist op NPO.
Vraag gratis en vrijblijvend de DVD The Passion 2018 aan!Meer tips;